Post by minswimtieresas on Mar 15, 2022 4:45:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rebirth of Chaos: Eternal saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rebirth of Chaos: Eternal saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод много злата ▞▞▞
▞▞▞ Rebirth of Chaos: Eternal saga 2022 version ▞▞▞
Мора да су се ажурирали након што сам потрошио новац на игру, сада су изгубили мој карактер и сав труд који сам уложио и љут сам јер не могу да ми дају одговор. Немојте преузимати ову игру коју плаћате да бисте је играли, а затим се ажурирају и или се неће учитати, па сте је деинсталирали и изгубили све. Није добар начин за пословање. Пријављујем их да желим повраћај новца.
Често ударајте јако да изједначите нивое
до сада ова игра је пуна токсичних насилних играча није била забавна људи који су увек крали шефове или вас убијали да бисте их украли и веома је неуравнотежена
Не трошите новац у овој игрици, постоји грешка за пријављивање која ствара бесконачну петљу неуспеха при пријављивању, а програмери не раде ништа, погледајте Фацебоок страницу ако ми не верујете. Избегавајте ову игру као кугу и молим вас не подржавајте ово лоше понашање програмера
Имам нови андроид и игра стално квари и избацује ме.
Игра ме је одјавила са налога и лозинка коју сам користио не ради и не желим поново да почнем испочетка тако да нисам задовољан
Мој цех од 67 играча, живи ову игру. После последње велике надоградње, добијамо покварен енглески текст, тако да сада имамо хафт енглески хафт кинески или шта год да је. Вхит буффс и моћ која скаче горе-доле. с времена на време изгубимо 1кк снаге.. готови смо, и нисмо једини који живимо ову игру..
Забавна идеја, али у суштини све је закључано иза паивалл-а. Реклама која ме је навела да испробам игру била је потпуна лаж. Показао је кодове са сјајним наградама. Када користите кодове, то вам у основи даје смеће.
ХХ
Морао сам да играм највише 5 минута пре него што ми се телефон сруши због игре. мој телефон је морао да се аутоматски рестартује пошто нисам могао ништа да урадим. онда када сам поново покушао да играм игру, није се учитала. само сам се заглавио на екрану за учитавање. не претерујем и не шалим се у овој рецензији. такође 5 минута које сам успео да играм је било срање. био је тако заостао и нисам могао да натерам свог лика да престане да ради ствари сам.
Игра је лепа, али ви заправо не играте, надоградите ако желите, али можете подесити игру да аутоматски све. Штета што не можете сами да играте игру.
Много заостајања
Играо сам недељу дана и сматрам да је пријатно. Постојала је једна грешка у којој је игра имала грешке при пријављивању које сам пратио како бих их исправио. Нисам могао да се пријавим 2 дана и плашио сам се да би новац који сам потрошио на ствари био изгубљен, али фуј... Наставио сам тамо где сам стао и могао сам да затражим све што сам пропустио.
Ста је бре ово? Зашто након ажурирања сваки пут када плејер мора да преузме до 2,5 ГБ података?. Поправите ово што је пре могуће.
Засада је добро
Добра игра за оно што јесте
Птв
Не дозвољава ми да се пријавим на свој налог са Гоогле плаи-а....изгледа да је почело након ажурирања. Иначе је забавно. Поправите, хвала.
Производ је одличан у том смислу, али је лака п2в игра јефтинија, али нисам знао да додају клипове других реклама за игре и терају нас да инсталирамо игру Видео сам оглас који се односио на 4 кода која се могу искористити, али ниједан од њих није радио, штета је што су учините лаким преузимањем огласа из других игара
Одлична игра, има много посла
Андроид корисници опрез!! Ова игра НИЈЕ компатибилна! Ћаскање је једва функционисало. Морао сам да деинсталирам и поново инсталирам неколико пута и изгубио тоне ставки. Стално је кварио и једва сам могао да играм. Никада то нису могли да поправе, па су чак и признали у имејловима корисничке службе да нису компатибилни са Андроид уређајима. Морао сам да дам отказ после две недеље. Био сам број 2 на свом серверу и веома сам радио да то постигнем. Послао сам им мејлове и без одговора. Нису ми хтели помоћи и никада нису решили проблем.
Једноставно и лако! 100% А
мењам своју на 3 звездице моја игра се стално замрзава када сам усред нечега и морам да затворим игру.Такође морате да олакшате играчима који не плаћају да дођу до вип 4, неке игре вам дају вип бесплатно
Сваки пут када дође до ажурирања, добијате исти проблем немогућности да се пријавите. Једини начин да се ово поправи је да деинсталирате игру, а затим је поново инсталирате, а затим проведете време да не можете ништа да урадите у игри, док она преузима остатак. Имам боље ствари да радим са својим временом, него да стално инсталирам игру сваке недеље
Сјајна графика.. скупе ствари и потребно је више времена за подизање нивоа. Претпостављам да је то оно што чини графику тако добром.
Погледајте све ове лажне критике са 5 звездица. 😅
Лепа игра леп ток две жалбе...морате да имате више тамница! Такође мислим да бисте могли мало смањити цену пакета...9 хиљада дијаманата за основно смеће? није добро пребацити га. Такође, пад брзине је ужасан чак и са појачивачем! Осим те добре игре!
Одлична забава!! чини да време пролази и пуни акције 🎮
Rebirth of Chaos: Eternal saga Aksyon ohtu
У реду, све је добро, али морате да поправите где када затворите игру и отворите је, да дођете до места где заиста можете да је играте, јер остаје на 0% заувек и никада се не отвара, тако да морате да наставите да бришете и преузимајући га изнова и изнова... прилично је досадно. Па поправи то молим те...
Невероватно
Веома добро за почетнике и није тешко ући у њега
НАЖАЛОСТ СВЕ ОВЕ РЕЦЕНЗИЈЕ СУ НА МЕСТУ. ИВЕ САМ ПРЕУЗИМАО И УЧИТАВАО ИЗНАВНО И ИЗНАВНО. ИЛИ НЕ МОЖЕ УЧИТАТИ ИГРИЦУ ИЛИ БИ СЕ ПОЗНАВАТИ РУЖИЧАСТИ ЕКРАН ГДЕ ЈЕ ПОЛА ИЛИ ВИШЕ ГРАФИКА ЗАМАГЉЕНО. АКО СЕ ТО ДЕСИ, ОНДА ПРЕКО ПОЛОВИНЕ ВОДИЧНИХ МЕНИЈА НЕЋЕ РАДИТИ И ГУБИТ ЋЕТЕ СВЕ СВОЈЕ ДНЕВНЕ ИДОЛ НАГРАДЕ ЈЕР МОРАТЕ ДА ИЗБРИШЕТЕ И ОНДА ПОНОВНО ПРЕУЗИМАТЕ. ПРЕУЗИМАМ ОВО ДОК ГОВОРИМО ПО 12. ПУТ И ИГРАМ САМО МАЊЕ ОД МЕСЕЦА. ИГРА ИМА ПОТЕНЦИЈАЛА, ПОПРАВИТЕ ЈЕ!!@
Color Adventure: Draw the Path እንቅስቃሴ ያለባቸው hyhf
Двострука провера опције опреме
Одлучио сам да покушам након што сам видео огласе које су поставили о свим кодовима, од којих су 2 радила, а остала 3 очигледно нису постојала
Rebirth of Chaos: Eternal saga פעולה rvhy